Mesajul primarului Cristian Gentea, de Ziua Armatei. „Ne mândrim cu cei care au ca deviză Onoare și Patrie!”

Mesajul primarului Cristian Gentea, de Ziua Armatei. „Ne mândrim cu cei care au ca deviză Onoare și Patrie!” Gratitudine, respect și mândrie sunt sentimentele pe care le exprim în această zi de mare semnificație, tuturor celor care slujesc sub drapelul tricolor.
Cu fiecare an care se adaugă libertății și identității noastre ca națiune ar trebui să devenim tot mai atenți la lecțiile trecutului și tot mai conștienți de responsabilitatea pe care trebuie să o manifestăm pentru valorile noastre, în interiorul granițelor și în parteneriatele strategice cu aliații.
Să ne cinstim eroii, pe cei care s-au sacrificat ca noi să devenim națiune și stat, și pe cei care au căzut, făcându-și datoria în misiuni internaționale, în numele unor principii universale, pentru binele comun.
Armata este la cota de încredere cea mai mare în România, este instituția care se bucură de cea mai mare credibilitate în ochii cetățenilor săi, nu întâmplător!
Prestigiul Armatei noastre s-a construit în timp prin devotament și profesionalism, şi-a îndeplinit misiunile încredinţate și este astăzi o instituţie modernă, puternică şi eficientă, capabilă să contribuie la creşterea locului şi rolului ţării noastre de furnizor de securitate la nivel regional.
Ne mândrim cu cei care au ca deviză Onoare și Patrie!
De asemenea, doresc să exprim un gând de recunoștință veteranilor celui de-al Doilea Război Mondial.
Vă doresc multă sănătate și putere de a face bine,
La mulți ani, Armata Română!
La mulți ani, România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here