Mesajul ÎPS Calinic pentru toţi elevii din Argeş la începutul anului şcolar 2015 – 2016

„Copii, ascultaţi pe părinţii voştri în Domnul, căci aceasta este cu dreptate.” (Efeseni 6,1)

 

„Începutul noului an școlar, reprezintă un moment de mare bucurie și emoție pentru toți copiii, părinții și profesorii implicați în această nobilă artă a educației. Educaţia este pâinea sufletului este o necesitate universală și are un rol deosebit de important pentru desăvârșire și reuşită în viaţă.

Profesorii, sunt ca niște limbi de foc ale Duhului Sfânt și au marele dar întru rostirea adevărului dat de Dumnezeu, pentru formarea de caractere și personalități, de a crea viitorul acestui neam, trudind zi de zi în Şcoală. Iar părinții care v-au născut și Sfânta Biserică unesc pământul cu Cerul, oferind condițiile necesare pentru ca să creșteți demni și frumoși urcând pe scara învățăturii spre lumina înțelepciunii!

Ne rugăm Bunului Dumnezeu să reverse harul Său cel sfințitor asupra tuturor elevilor, profesorilor și părinților din ținuturile Argeșului și Muscelului, ca uniți cu toții în dragoste, înțelegere și bucurie, să creeze un viitor cu idealuri și valori înalte.

Binecuvântăm cu părintească dragoste toți elevii, părinții și profesorii, rugându-L pe Dumnezeu să vă ocrotească, dăruindu-vă putere de muncă și rezultate binecuvântate în această nobilă lucrare!”

Cu binecuvântări arhierești și spor în tot lucrul bun,
Calinic,  Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here