Ziua Educaţiei şi a celor care activează în acest domeniu este celebrată anual, la 5 octombrie, în toată lumea. Profesorii sunt indispensabili unui învăţământ echitabil şi de calitate. Deputatul PSD Argeș, Nicolae Georgescu, fost director la Şcoala nr. 20 din cartierul piteştean Tudor Vladimirescu și cadru didactic, a ținut să transmită un mesaj de Ziua Mondială a Educației.

”Educația și școala sunt recunoscute de către noi toți ca fiind de o importanță vitală pentru formarea și pregătirea pentru viață a tinerelor generații și tocmai pentru aceste temeiuri atenția critică a întregii societăți se îndreaptă către tot ceea ce înseamnă viața școlii: planuri-cadru și curriculum, calitatea științifică și accesibilitatea manualelor, pregătirea cadrelor didactice și valoarea educațională a orelor de curs și a pregătirii practice, dar și profesionalismul conducerii și a leadership-ului școlilor. Educația trebuie să îi ajute pe elevi sa dobândească instrumentele cunoașterii, să învețe cum să învețe.
În această zi vreau să le urăm învăţătorilor şi profesorilor noştri un sincer “LA MULŢI ANI!”, să le mulţumim pentru grija ce ne-o poartă, promiţându-le că vom fi mai ascultători şi vom învăţa mai bine”, este mesajul deputatului PSD Nicolae Georgescu.

Comments

comments