Potrivit anunţului făcut de reprezentanţii Mega Image, retailerul belgian va închide cele patru magazine pe care le deţine în Piteşti, în câteva săptămâni, întrucât unităţile nu au vânzări suficient de mari încât să permită menţinerea activităţii comerciale.

 

Retailerul belgian Mega Image, cea mai extinsă reţea de comerţ modern din România cu peste 400 de magazine deţine la Piteşti două magazine Shop&Go şi două unităţi Mega Image.
 
„În ciuda eforturilor pe care compania le-a făcut de la deschiderea acestor magazine, performanţa vânzărilor în aceste spaţii nu atinge nivelul scontat. Mai mult, investiţiile făcute în publicitate, logistică, preţuri şi promoţii nu au adus rezultatele aşteptate, ci s-au adăugat la pierderile deja înregistrate”, se precizează într-un comunicat al companiei.

Piteştiul se va afla în continuare în atenţia companiei, astfel că pe viitor posibilitatea revenirii este avută în vedere, odată cu apariţia unor condiţii favorabile, menţionează compania.

Decizia referitoare la încetarea operaţiunilor din Piteşti reprezintă o excepţie pentru planul de expansiune al Mega Image. Compania va continua procesul de extindere a reţelei de magazine în Bucureşti, Constanţa, Braşov, dar şi în alte localităţi unde Mega Image este deja prezentă.

Comments

comments