MedLife cumpără reţeaua de clinici Solomed şi intră puternic pe piaţa serviciilor medicale de ambulatoriu din Argeş

1,187 views

MedLife, unul dintre liderii pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitionarea pachetului majoritar, in proportie de 80%, din Solomed, grup de clinici de servicii medicale prezente pe piata din Pitesti, Costesti si Curtea de Arges, informează wall-street.ro.

Grupul Solomed a fost infiintat in 1997 si este unul dintre cei mai importanti operatori medicali locali din regiune. Grupul are in componenta cinci clinici, trei in Pitesti, celelalte doua in Costesti si Curtea de Arges si un laborator (Pitesti), oferind pacientilor o gama larga de investigatii de la consultatii multidisciplinare pentru o gama de peste 15 specialitati medicale si servicii de laborator, la investigatii CT, ecografii; servicii de recuperare medicala si mici interventii cu laser. Toate unitatile medicale sunt dotate cu echipamente medicale performante si au la dispozitie o echipa medicala cu peste 90 de specialisti.

Potrivit reprezentantilor grupului de clinici achizitionate, Solomed a inregistrat la nivelul anului 2017 o cifra de afaceri de aproximativ 5,2 milioane de lei.

“€In linie cu strategia noastra de business, continuam accelerat planul de extindere si dezvoltare al companiei si anuntam o noua achizitie, marcand prin aceasta intrarea pe segmentul de ambulatoriu intr-o zona noua a Romaniei. Contribuim in acest fel la dezvoltarea pietei locale de servicii medicale, oferind locuitorilor municipiului Pitesti si celor din imprejurimi accesul la servicii integrate, iar zecilor de mii de clienti din companii posibilitatea detinerii unor abonamente personalizate. In perspectiva, vom continua sa ne consolidam pozitia la nivel national atat prin achizitii, cat si prin proiecte de tip green field”€ a precizat Mihai Marcu, presedinte si CEO al MedLife Group.

Comments

comments