Medicul din Bascov care și-a găsit soția și fetița ucise în casă a făcut primele declarații

Cumnatul criminalului din Bascov, cel care și-a găsit familia măcelărită când s-a întors acasă, a făcut primele declarații despre coșmarul pe care îl trăiește din momentul în care și-a pierdut soția și fiica, potrivit romaniatv.net

Gheorghe Rusu, fost colonel în rezervă și medic la Spitalul Militar din Pitești, se întorcea acasă, marți după-amiază, când a făcut descoperirea îngrozitoare. Și-a găsit soția, asistentă la același spital, și fiica de doar cinci ani, ucise în casă.

„Nu am cuvinte să descriu starea în care mă aflu în momentul de faţă. Nu am starea necesară, vă rog să mă înţelegeţi”, a mărturisit bărbatul, pentru un post tv, potrivit romaniatv.net

Reamintim că Viorel Stan, criminalul din Bascov în vârstă de 52 de ani, și-a ucis părinții, pe fratele lui, iar apoi pe sora și fetița acesteia de cinci ani. Doar tatăl copilei a scăpat, el nefiind acasă la acel moment. După ce și-a omorât toată familia, criminalul ar fi încercat să se sinucidă.

Potrivit procurorului de caz, bărbatul era bolnav psihic și nu respecta tratamentul. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și se află internat la Spitalul Penitenciar Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here