Luni, 345 de medici, din totalul de 352, au lucrat normal.

Deşi, oficial, vineri şi luni a fost grevă în rândul medicilor de familie din întreaga ţară, în Argeş aceştia au renunţat la pretenţiile lor şi au fost alături de bolnavi. Nici vorbă să nu elibereze reţete compensate sau să refuze consultaţii, dimpotrivă!

Casa de Asigurări de Sănătate Argeş a verificat în sistemul informatic datele referitoare la activitatea de luni, 4 aprilie, şi acestea demonstrează că aproape toţi medicii şi-au respectat datoria faţă de pacienţi. În plus, în judeţul nostru au fost deja semnate faimoasele acte adiţionale care prelungeşte contractul de anul trecut al medicilor şi furnizorilor de servicii de CAS, pentru asigurarea asistenţei medicale asiguraţilor din sistem.  

„€・Conform sistemului informatic unic integrat (SIUI), pe parcursul zilei de 4 aprilie 2016, au fost eliberate prescripţii medicale de către un numar de 345 medici de familie din totalul de 352 care se află în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Argeş.
Menţionăm că procesul de semnare a actelor adiţionale de prelungire a contractelor pentru furnizarea de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale, derulate în anul 2015, s-a desfăşurat corespunzător pe fiecare asistenţă medicală în parte (medicina familie, ambulatoriu de specialitate, îngrijiri la domiciliu, asistenţă medicală spitalicească, medicamente şi materiale sanitare, etc.). Excepţie fac doar câţiva medici de familie ale căror cabinete medicale se află în localităţi îndepărtate, dar care au asigurat continuitatea activităţii medicale, furnizând asiguraţilor servicii medicale. Aceştia urmează să se deplaseze la sediul CAS Arges şi să semneze actele adiţionale în zilele următoare”・ se arată într-un comunicat oficial al Biroului de Presă al Casei de Asigurări de Sănătate Argeş.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI