De câte ori ați fost la petreceri, private sau de club și ați văzut pe cineva la microfon care întreținea atmosfera? Acea persoană care, cu ajutorul microfonului, anima petrecerea și vă impulsiona să dansați și să vă distrați. Despre el este vorba, despre MC-ul care este cireașa de pe tortul fiecărei petreceri reușite.

Marian Dumitru sau MC Dumis, cum îl cunosc majoritatea piteștenilor, are peste 10 ani de experiență în radio, TV și o mulțime de evenimente la care a răspuns afirmativ invitațiilor de a prezenta sau a întreține atmosfera atât la evenimente sportive, lansări de automobile, nunți și evenimente private, dar mai ales la petreceri de club. Din câte se pare, ultima categorie îi priește cel mai bine, având o vastă experiență în spate și fiind catalogat ca unul dintre cei mai buni MC din județul nostru, dacă nu chiar cel mai bun. Cu o voce pe care o recunoști oricând și oriunde și bun prieten cu microfonul, MC Dumis reușește să dea viață oricărei petreceri la care este invitat. Deși s-a mutat de jumătate de an în București, MC Dumis ne-a povestit că revine de fiecare dată cu plăcere în orașul natal și nu refuză nicio invitație atunci când vine vorba de evenimente.

“Revin ori de câte ori am ocazia în Pitești și nu refuz niciun eveniment la care sunt invitat, pentru că eu consider că oamenii de aici încă nu au uitat să se distreze, ci au nevoie de petreceri de calitate. Până la urmă, este orașul meu natal, cu bune și rele. Dacă am pleca toți de aici, dacă nu ne-am mai întoarce să aducem un plus valoare, ce s-ar alege de orașul ăsta?”, ne-a precizat MC Dumis.

Weekendul trecut, redacția noastră v-a recomandat petrecerea din club Taboo, la care acesta a fost prezent și a întreținut atmosfera la microfon, așa cum o face de fiecare dată: natural, profesionist și prietenos cu oamenii prezenți. Rezultatul? O petrecere la care toată lumea a dansat, s-a distrat și a fost foarte receptivă.

“A fost prima dată când am venit ca invitat în noua locație, club Taboo din Pitești și mă bucur că am întâlnit oameni frumoși și receptivi. Oamenii de acolo își fac treaba foarte bine, iar lucrurile sunt foarte profi. Țin să le mulțumesc cu această ocazie și promit că voi reveni ori de câte ori voi fi chemat”, spune tânărul MC.

MC Dumis este un tânăr ambițios, frumos și inteligent care aduce acel ceva oricărei petreceri la care este MC și cu care ne mândrim că este piteștean de-al nostru.

Comments

comments