Măsuri pentru șoferii argeșeni! Un nou sens giratoriu. Lucrările de amenajare la noul sens giratoriu aflat în intersecția dintre Bulevardul Dacia ( DN 73D Ciumesti – Mioveni – Suslănești) și strada Colibași (DJ741 Pitești – Mioveni), la poziția km 2+685 al DN73D și poziția km 9+497 la DJ741, au început de săptămâna trecută.

”Din cauza incidentelor tot mai numeroase, a traficului rutier în continuă creștere, precum și în urma solicitărilor venite atât din partea șoferilor, cât și a cetățenilor din zonă, Consiliul Local Mioveni a aprobat (anul trecut) proiectul privind realizarea unui sens giratoriu la intersecția DN73C (B-dul Dacia) cu DJ 741 (strada Colibași), pentru îmbunătățirea siguranței circulației datorită noilor reguli care se vor aplica în zonă”, transmite primarul Ion Georgescu.

Noul sens giratoriu va reduce blocajele prin fluidizarea și eficientizarea traficului, un alt efect pozitiv fiind reducerea vitezei înainte de intrarea în sens și reducerea numărul mare de accidente din zonă.

Comments

comments