Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal masculin, dintre echipele ACS Unirea Bascov şi Universitatea Craiova, care va avea loc sâmbătă, 20 octombrie, pe Stadionul Orăşenesc din Oraşul Mioveni, începând cu ora 16.00. Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a Stadionului Orăşenesc Mioveni, pe traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor şi protecţia delegaţiilor echipelor şi oficialilor, cu misiunea de a preveni săvârşirea de fapte antisociale.

Spectatorii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele de deplasare către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta Stadionului Orăşenesc Mioveni, iar la solicitarea forţelor de ordine au obligaţia să prezinte documentele de identitate, fiindu-le interzis să pătrundă în interiorul locului de desfăşurare al evenimentului în stare de ebrietate, să introducă băuturi alcoolice, bannere şi afişe cu un conţinut ilegal, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

Accesul spectatorilor în incinta Stadionului Orăşenesc Mioveni este liber şi va fi permis începând cu ora 14.00.

jandarmii argeșeni le recomandă suporterilor să se prezinte la manifestările sportive cu cel puţin 45 de minute înainte de începerea meciului, pentru a putea evita eventuale aglomerări la porţile de acces. De asemenea, aceştia nu trebuie să se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă, întrucât nu vor fi tolerate acţiuni care pot perturba buna desfăşurare a acestui eveniment.

Ca măsuri suplimentare, se va restricţiona traficul rutier pe străzile adiacente ale arenei sportive, str. Hanul Roşu şi str. Stadionului, şi se vor face verificări la societăţile comerciale din zona apropiată în vederea respectării interdicţiei de a comercializa băuturi alcoolice pe timpul desfăşurării competiţiei sportive. Pentru siguranţa participanţilor la manifestarea sportivă, activitatea din interiorul stadionului va fi filmată.

Comments

comments