Masca, din nou, obligatorie în aer liber, în Argeș

0
1772

Astăzi s-a desfășurat ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în care au fost adoptate două hotărâri prin care s-au stabilit o serie de măsuri cu aplicabilitate locală, la nivelul județului Argeș. Totodată s-a luat act de incidența la zi a localităților din județul Argeș dar și de incidența județeană, în vederea aplicării măsurilor de combatere a pandemiei cu SARS-CoV-2 conform Hotărârii de Guvern 932/2021 începând cu data de 02.10.2021, ora 00.00.

Astfel, având în vedere art. 1 din anexa 2 care este parte din HG932/2021, au fost adoptate următoarele măsuri cu caracter județean:

În județul Argeș se institute obligativitatea purtării măștii de protecție astfel încât să acopere gura și nasul, pentru persoanele cu vârsta mai mare de 5 ani în spațiile publice aglomerate precum: piețe , târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun, mijloace de transport în comun;

În județul Argeș se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție astfel încât să acopere gura și nasul, pentru persoanele cu vârsta mai mare de 5 ani care staționează în proximitatea unităților de învățământ, în fața instituțiilor publice, a operatorilor economici, sau a bancomatelor.

În ceea ce privește măsurile impuse de HG932/2021 privind prelungirea stării de alertă conform incidenței constatate astăzi în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, acestea se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile sau până la o nouă reevaluare de către CJSU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here