Maratonul Olteniei la final: Peste 430 de participanţi din toată ţara au pedalat, alergat şi au susţinut o cauză nobilă

Emotii, tensiune, nerabdare si multa energie la Maratonului Olteniei. In cele 2 zile ale Maratonului Olteniei, un eveniment marca CEZ Romania, peste 430 de sportivi s-au aliniat la start, concurand la una din competitiile de mountain-biking sau alergare.

Din Parcul Zavoi, cei inscrisi la competitiile de mountain biking au pornit spre frumoasele imprejurimi ale municipiului Ramnicu Valcea. Toti banii colectati din taxa de inscriere vor fi directionati catre sectia de neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea.

Ciclisti si alergatori din toata tara s-au intrecut in zona deluroasa din apropierea municipiului Ramnicu Valcea. In mijlocul participantilor, la deschiderea evenimentului, a fost prezent si dl Martin Zmelik, Managerul de Tara al Grupului CEZ in Romania, care le-a multumit ciclistilor si le-a urat succes in cursa. Participantii au primit de asemenea, felicitari si incurajari si de la Viceprimarul Municipiului Ramnicu Valcea, domnul Vasile Cocos, Managerul Spitalului de Urgenta din Valcea, dl Dan Ponoran si de la Directorul General Adrem Invest, dl Florin Ciobanu.

 

 

In afara de competitiile sportive, organizatorii evenimentului au pregatit si in acest an surprize pentru cei carora le place sa faca miscare si sa se bucure de activitati in aer liber, astfel ca sambata in parcul Zavoi s-a dat si startul cursei Family – o plimbare cu bicicleta prin oras la care au putut participa ciclisti amatori de toate varstele, cel mai tanar participant avand 6 ani. De asemenea, in parc s-au defasurat ateliere de creatie pentru copii. Creativitatea lor a fost stimulata prin pictura pe fata, pictura de figurine de ipsos, modelare moristi din hartie precum si alte activitati distractive.
Sambata seara, incepand cu ora 19:00, concurentii, sustinatorii lor si toti cei care au vrut sa se bucure de un concert in aer liber au putut sa asculte melodiile care i-au consacrat pe Elena Gheorghe si bandul ei, precum si cele mai noi hituri ale lor pe Stadionul Municipal Sintetic.

In afara de sportivii care au participat la cele doua curse de alergare duminica, si copii cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani s-au bucurat de activitati sportive in aer liber. Cei mici s-au inscris la curse de alergare dedicate care au avut loc in parcul Zavoi. Dupa premierea castigatorilor, toti copiii prezenti au fost rasplatiti si au avut parte de activitati distractive alaturi de personaje indragite.

 

Cu sprijinul concurentilor la Maraton pe 29 si 30 august, sectia de neonatologie a Spitalului Judetean din Ramnicu Valcea va putea oferi si mai multe sperante la viata, copiilor care se zbat inca din primele secunde pentru fiecare gura de aer. Pentru a le acorda acestor copii o sansa in plus, taxele de participare platite de fiecare dintre cei inscrisi la Maratonul Olteniei vor fi completate de CEZ Romania, organizatorul evenimentului, cu o suma importanta, destinata sprijinirii sectiei de neonatologie a Spitalului Judetean Valcea.

Suma colectata din taxele de participare se ridica la aproximativ 4.000 de euro, iar donatia totala de va fi 10.000 de euro si va fi utilizata pentru achizitionarea unor echipamente vitale pentru viata micutilor: un analizor de gaze in sange, un bilirubinometru, doua lampi de fototerapie pentru nou nascuti si alte materiale.

Despre Maratonul Olteniei
Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ Romania, aflat la cea de-a treia editie. Maratonul Olteniei este organizat cu sprijinul Adrem Invest – in calitate de partener principal, alaturi de firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, Ciga Energy si EnergoBit – in calitate de parteneri Gold si Fine Consulting, LeasePlan, Reinvest si EY Romania – in calitate de parteneri Silver.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Adevarul, Kiss FM, CSR Media si Realitatea.
Maratonul Olteniei este organizat de Hyper Sport si Padina Fest cu sprijinul Primariei Municipiului Ramnicu Valcea si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea.
Inscrieri si informatii despre eveniment pe: http://www.maratonulolteniei.ro/
Informatii si raspunsuri la intrebari pe: https://www.facebook.com/energiepentrubine si www.energiepentrubine.ro

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing CEZ Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here