Maratonul de Business „rePORNIM ECONOMIA” – o declarație de parteneriat public-privat!

0
29
Maratonul de Business „rePORNIM ECONOMIA” – o declarație de parteneriat public-privat! Astăzi, 4 octombrie 2021, la Universitatea din Pitești a avut loc reuniunea reprezentanților autorităților publice și ai mediului de afaceri, sub egida Maratonului de Business „rePORNIM ECONOMIA”.
Organizat de Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER) și ACAROM, în format hibrid, cu respectarea normelor de securitate sanitară în contextul epidemiologic actual, evenimentul a vizat reformele și proiectele care vor fi finanțate prin PNRR, ca subiecte de discuție strategice la nivel de investiții.
Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a luat cuvântul în deschiderea evenimentului, Piteștiul fiind perceput drept unul dintre cele mai interesante centre, în care mediul de afaceri găsește partener de dialog cu autoritățile.
Întâlnirea participanților a urmărit stabilirea palierelor de lucru pentru: tranziția spre energia verde, un sistem de sănătate mai eficient, digitalizare, bună guvernanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here