Mâna sus cine are poftă de DAbo! Nu ştiţi ce este Dabo? Iată povestea restaurantului cu mâncare sănătoasă de tip fast-food. Hai să te bucuri de mâncarea care-ți place. Garantăm papile gustative fericite!

Povestea DAbo Döner

Povestea noastră a început în 2013, când își făcea intrarea pe piața din România primul restaurant fast-food DAbo Döner. Totul a început la Sibiu, unde cu un concept distinct de clasicul fast-food, DAbo Döner a început să capete popularitate şi încrederea clienţilor săi, extinzându-şi activitatea într-un interval foarte scurt în multe oraşe importante din ţară.

În tot acest timp ne-am dedicat perfecționării politicilor, procedurilor și îmbunătățirii proceselor de pregătire a produselor noastre.

Principiul care stă la baza activității DAbo Döner este prepararea produselor la fața locului (chiflă, carnea pentru kebab, salatele, sosurile).

De unde a pornit afacerea?

În urma unei colaborări cu Atlantik Döner din Nürenberg, döner-ul kebab care a obţinut trei ani la rând locul 1 în Germania pentru gust și calitate.

Unde găsiţi DAbo la PIteşti?

Dacă sunteţi curioşi şi vă e poftă să încercaţi reţetele şi gustul unic DAbo Doner, sunteţi aşteptaţi în locația DAbo Doner Piteşti, Str. Despot Vodă Nr. 2, Cartier Exerciţiu (lâmgă piaţa Traian).

În curând, comenzi, oricând, prin partenerii FoodPanda, TakeAway, Glovo și Tazz!

Comments

comments