Mâini Măiestre, împreună pentru comunitate. ADIENT TRIM Pitești donează spitalelor lenjerii de pat lucrate voluntar de angajații companiei. Adient Trim Pitești și angajații săi continuă seria acțiunilor de voluntariat și responsabilitate socială, în încercarea de a da un exemplu pozitiv de implicare în viața comunității locale, de a pune umărul la dezvoltarea acesteia și rezolvarea unor probleme urgente ce ne privesc pe noi toți. ÎMPREUNĂ PENTRU COMUNITATE este deviza programului și este onorată, în interiorul organizației, zi de zi.

Folosindu-și priceperea, talentul și forța de muncă, angajații fabricii realizează huse auto de înaltă calitate, pentru cele mai exclusiviste mărci de automobile din lume. Rezultatele muncii lor poartă semnătura “Made in TRIM Pitești” și echipează, în fiecare an peste 1.000.000 de autoturisme, pe întreg mapamodul.

Printre toate acestea, la inițiativa conducerii fabricii, ei și-au făcut timp, sub genericul acțiunii “Mâini măiestre”, să lucreze și pentru comunitatea locală. Pentru că spitalele se află acum în prim-planul nevoilor, cea mai recentă acțiune de responsabilitate socială vizează realizarea de lenjerii de pat atât pentru Spitalul de Pediatrie Pitești cât și pentru Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Peste 300 de cearșafuri și 300 de fețe de pernă au fost livrate deja spitalului de copii, pentru completarea nevoilor de a asigura condiții optime de confort și igienă pentru micuții ce au nenorocul de a ajunge aici.

În ce privește Spitalul de Pediatrie, donația este, de fapt, o continuare a unui parteneriat de lungă durată pe care ADIENT TRIM PITEȘTI l-a început în urmă cu mai mult timp. Tot prin voluntariatul angajaților și donații din partea firmei, anul trecut a fost amenajată și dotată camera de joacă și ergoterapie a Secției de Recuperare. De asemenea, multe alte lucrări, ce vor aduce confort și bucurie micuților pacienți, sunt prevăzute de a fi realizate, tot prin muncă voluntară și implicarea angajaților, în cursul acestui an.

„Mâinile măiestre” ale angajaților ADIENT Trim Pitești cos însă în continuare pentru a asigura alte câteva sute de cearșafuri și fețe de pernă pentru Spitalul Județean.

“Maini măiestre este un alt proiect derulat sub umbrela “Împreună pentru comunitate”, sloganului echipei Adient Trim Pitești, o echipă care nu rămâne indiferentă la nevoile comunității sale. Cu această ocazie le mulțumesc încă o dată colegilor mei pentru toate faptele bune și frumoase pe care le fac.

Consider că implicarea în astfel de proiecte este benefică societății în care trăim și că genul acesta de acțiuni au un efect de boomerang în comportamentul social la nivel de comunitate. Astfel,  încurajez toți oamenii să se implice și să ajute în proiecte de voluntariat pentru că doar prin exemplul personal și prin acțiune pot schimba, puțin câte puțin, societatea în care trăim, așa putem deveni cu toții mai buni și mai apropiați.

Când mâinile noastre pot ajuta alte mâini, haideți să o facem cu sufletul deschis, ori de câte ori putem! Binele  îți face sufletul frumos!” este mesajul Alinei Dimitria Manole, HR specialist, manager de program.

Aceasta este doar una dintre modalitățile comunității fabricii de a se implica în viața COMUNITĂȚII locale. Fie că a fost vorba de donare de sânge, plantări de copaci, amenajări de grădini, acțiuni de ecologizare, donații de carte, organizarea de acțiuni sociale în beneficiul familiilor defavorizate, reabilitarea taberei de vară pentru copiii orfani sau chiar construirea de locuințe pentru semenii noștri mai puțin norocoși în viață, angajații ADIENT TRIM Pitești au răspuns mereu PREZENT!  Și, evident, o vor face la fel și în continuare!

 

Comments

comments