Mâine începe Simfonia Lalelelor 40. Vaticanul îşi trimite un reprezentant

0
570

Vineri începe cea de-a 40-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, care se va desfăşura în perioada 21-23 aprilie.

Ca şi în ultimii ani, sponsori oficiali ai evenimentului vor fi Automobile Dacia – Renault, care pune la dispoziţie mai multe maşini pentru transportul invitaţilor, Vodafone, Distribuţie Oltenia şi Caroli, cea mai mare companie de mezeluri din ţară. Toate oferă, pe lângă alte facilităţi oferite organizatorilor, şi sume de bani din care vor fi asiguirate premiile pentru activităţile sportive şi artistice programate în cadrul evenimentului.

Potrivit primarului Cornel Ionică, la manifestarea jubiliară din acest an vor fi prezenţi numeroşi invitaţi din ţară şi de peste hotare. Au confirmat prezenţa lor în Piteşti delegaţii din Olanda, Portugalia, Republica Moldova, Grecia, Palestina, Serbia şi Suedia. De asemenea, vor veni şi reprezentanţi ai ambasadelor Olandei, Armeniei, SUA, Israelului, Belarusului, Argentinei, consulul onorific al României în Elveţia, doamna Marinela Somazzi Safta, piteşteancă de origine, şi un reprezentant al Vaticanului.

Au fost trimise, de asemenea, invitaţii de participare către toţi parlamentarii de Argeş şi către oficialităţile României de cel mai înalt nivel, începând cu preşedintele Iohannis, însă încă nu s-au primit confirmări de participare.

Peste 100 de expozanţi vor fi prezenţi la Casa Cărţii, unde intrarea va fi liberă, iar în zona centrală a Piteştiului vor fi peste 200 de comercianţi cu produse specifice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here