Mai mulți șoferi din Argeș, prinși beți la volan în ziua alegerilor

494 views

În ultimele 72 de ore, poliţiştii rutieri din Argeș au aplicat 304 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 80.000 de lei, a reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 23 de permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Pe 23 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat de 23 de ani, din Tigveni, care conducea un autoturism pe D.C. 252, de pe raza localităţii Albeștii de Argeș, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În dimineața zilei de 24 noiembrie, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 25 de ani, din municipiul Pitești, care conducea un autoturism pe strada Calea București, de pe raza localităţii de domiciliu, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În dimineața zilei de 24 noiembrie, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 31 de ani, din municipiul Pitești, care conducea un autoturism pe strada Calea București, de pe raza localităţii de domiciliu, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În dimineața zilei de 24 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 31 de ani, din municipiul Pitești, care conducea un autoturism pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, de pe raza localităţii de domiciliu, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În ziua de 24 noiembrie, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 21 de ani, din Bascov, care conducea un autoturism pe b-dul Frații Golești din Pitești, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

A refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 48 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe strada Vlad Țepeș din Curtea de Argeș, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, dar a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.

Comments

comments