În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri din Argeș au aplicat 232 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 80.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 26 de permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Mai mulți șoferi au fost prinși conducând cu viteze excesive

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat un tânăr de 22 de ani, cetățean ucrainean, care conducea un autoturism pe str. Calea București, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 117 km/h. Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 28 de ani, din Bradu, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Mihăești, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 136 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 50 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Schitu-Golești, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 128 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Comments

comments