Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au depistat, pe raza localității Bascov, un tânăr de 22 de ani, din Priboieni, care figura în carantină la domiciliu din data de 02 februarie. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș și C.J.C.I. Argeș.
Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Pitești, care efectuau verificări ale persoanelor aflate în izolare sau carantină la domiciliu, au identificat un bărbat de 26 de ani, din Pitești, care nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată, din aceeaşi localitate. În urma celor constatate, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeş şi C.J.C.I. Argeş.
Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Pitești, care efectuau verificări ale persoanelor aflate în izolare sau carantină la domiciliu, au identificat o femeie de 24 de ani, din Pitești, care nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată, din localitatea Căteasca.În urma celor constatate, femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeş şi C.J.C.I. Argeş.
“Reamintim că sancțiunile se aplică de către polițiști doar ca urmare a încălcării normelor legale, iar cuantumul acestora se stabilește prin evaluarea obiectivă a fiecărei situații constatate.
În contextul actual, polițiștii argeșeni vă recomandă să conștientizați importanţa, pentru întreaga comunitate, a măsurilor necesare, precum şi efortul comun pentru limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu Coronavirus. Abordarea constantă a unei conduite preventive, responsabile, de către fiecare persoană, este esenţială pentru a limita riscul de infectare şi transmitere”, transmite Poliția Argeș.

Comments

comments