Mai multe cadre medicale din Argeș, confirmate pozitiv cu COVID-19: doi medici, 15 asistente, 8 infirmiere și 3 îngrijitoare. Un medic, șase asistente medicale, patru infirmiere și o îngrijitoare de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești au fost confirmate pozitiv cu COVID-19. Și la Spitalul Municipal Câmpulung, mai multe cadre medicale au fost confirmate cu noul coronavirus: un medic, nouă asistente, patru infirmiere, două îngrijitoare.

”În ceea ce privește personalul medical din județ testat, conform datelor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș, s-a acționat în două unități sanitare. La Spitalul Județean de Urgență au fost testați: 2 medici (1 pozitiv), 14 asistente medicale (6 pozitive, 6 negative și 2 rezultate în așteptare), 9 infirmiere (4 pozitive, 5 negative), 2 îngrijitoare (1 pozitivă). La Spitalul Municipal Câmpulung au fost testați: 4 medici (1 pozitiv), 19 asistente medicale (9 pozitive), 5 infirmiere (4 pozitive), 2 îngrijitoare (pozitive), 1 spălătoreasă (negativ) și 1 registrator medical (negativ). DSP Argeș are în desfășurare, prin personalul de specialitate, anchetele epidemiologice legate de toate cazurile de COVID-19 confirmate până în prezent.

Fiecare unitate spitalicească COVID-19 din Argeș are stocuri de medicamente folosite în schema de tratament a infecției cu coronavirus.  Acestea au fost comandate de fiecare spital în parte. Necesarul spitalelor poate fi consultat pe platforma spitalearges.ro”, transmite Prefectura Argeș.

Comments

comments