SOLDĂRI Fie că este vorba despre haine, încălţăminte sau accesorii, comercializate sub numele unor firme cunoscute, toate sunt deja vândute, cu câteva zile în avans, cu reduceri consistente, cuprinse între 20% şi 70%.

Zara, Kenvelo, Stone Creek, Lotto, Deichmann, Leonardo, Steilmann, Poema, Jolidon sau Benvenutti, sunt doar câteva dintre mărcile care vor face reduceri consistente  în perioada cuprinsă între 15 şi 31 ianuarie.

Deşi pe 15 ianuarie se dă, oficial, startul reducerilor pentru toate produsele din colecţia de iarnă, magazinele din Piteşti au „furat startul” deja. Fie că şi-au scris direct pe vitrine „Reduceri” cu litere de-o şchioapă, fie că au ocolit termenul şi au scris doar „Promoţie”, comercianţii încearcă să atragă cât mai mulţi cumpărători pentru a se asigura că-şi lichidează stocurile de iarnă.

Lenjeria intimă de la „Jolidon”, cu 70% mai ieftină

Campionul reducerilor pare a fi, de departe, producătorul de lenjerie intimă „Jolidon”. La magazinul din Euromall, cei de la „Jolidon” au afişat deja valoarea reducerilor, care ajunge, la unele produse, şi la 70%.
Nici lanţul de magazine Poema nu face rabat de la reduceri, oferind scăderi de preţuri între 50 şi 70%. Produsele sportive vor fi şi ele mai ieftine în perioada următoare. Astfel, cei de la Lotto oferă acum spre vânzare o pereche de pantofi sport la 100 de lei, preţ redus de la 199, iar un hanorac poate fi cumpărat cu 229 de lei – de la 329. Magazinul Stone Creek vine şi el cu preţuri „tăiate” la jumătate, o pereche de ghete sub această marcă fiind vândută la preţul de 169,99 de lei – de la aproape 300 de lei cât era înainte.  

Zara – reduceri până la 50%

Magazinul Zara din centrul Piteştiului este cu totul la promoţie. Cel puţin asta lasă să se înţeleagă managerii acestui magazin, care în vitrine au afişat un anunţ cu litere de-o şchioapă „PROMOŢIE”. La o tură prin magazin, descoperi produse cu preţurile tăiate considerabil, unele mai mult de jumătate, altele reduse cu 20-30%. Spre exemplu, un tricoul marca Zara costă acum 49 de lei, redus de la 99 de lei. Un pulover de 229 de lei se vinde cu 129 de lei, iar o pereche de ghete – de la 229 la 129 de lei. Accesoriile sunt reduse cu aproximativ 20%, cea mai consistentă reducere fiind pusă la o vestă care înainte costa 1.129 de lei şi se vinde acum cu doar 599.

Accesoriile Meli Melo, reduse cu 50%

Şi accesoriile se găsesc deja la preţuri cu mult mai mici faţă de o perioadă normală a anului, reducerile anunţate în vitrine de cei de la Meli Melo fiind de 50%. La Kenvelo, o marcă populară de articole de îmbrăcăminte şi accesorii, un pulover se vinde acum cu 69 de lei, reducerea fiind de 100 de lei, o geacă sau un palton costă doar 119 lei de la 349, iar blugii au preţ unic de 99 de lei. Tot la Kenvelo, o vestă care imită blana este redusă cu 100 de lei şi se găseşte la raft la preţul de 69 de lei.

Preţuri mai mici şi la Steilmann şi Benvenuti

Mărcile Steilmann şi Benvenuti vin şi ele cu reduceri pentru produsele de vestimentaţie, accesorii şi încălţăminte pe care le oferă. Astfel, o cravată de la Steilmann costă 60 de lei, preţul fiind redus cu 50%, o pereche de pantaloni se găseşte la 169 de lei de la 269, iar o cămaşă poate fi cumpărată cu 120 de lei faţă de 220. La Benvenuti, o pereche de ghete de bărbat, integral din piele, costă 259 de lei, preţul original fiind de 369 de lei. Există însă şi încălţări care costă 120 de lei, reducerile practicate în această perioadă fiind de 55%.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI