Lui Traian Băsescu îi este dor de electoratul fostului PDL

Traian Băsescu a scris pagina sa de Facebook un mesaj în care își exprimă dorul față de electoratul fostului PDL care l-a făcut de două ori Preşedinte al României.

“Îmi este dor! Pe 17 mai 2012, liderul PDL Sulfina Barbu făcea următoarea declarație pentru MEDIAFAX: „Crin Antonescu a spus cu câteva luni în urmă că îşi doreşte desfiinţarea PDL. Crin Antonescu i-a convins pe colegii de la USL să vină cu modificarea legii electorale în scopul desfiinţării PDL. Îi asigur că nu vor reuşi, cum n-a reuşit nici Adrian Năstase în 2003”.

Uite că nu a reușit nici Năstase, nici Crin Antonescu, nici Victor Viorel Ponta și nici USL-ul. Paradoxal, cei care au reușit să desființeze PDL se numesc Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Ghiță Falcă… Oare ce-ați fi fost voi fără PDL?

Părerea mea de rău nu este pentru foștii lideri PDL. Ei au devenit acum neînsemnați lideri PNL și n-aș putea spune că mă prăpădesc de dorul lor.
Îmi este însă dor de determinarea și entuziasmul unic, incredibil al electoratului fostului PDL, fie că erau oameni tineri, oameni maturi sau pensionari. Acest entuziasm unic n-a putut fi “fuzionat”. Dar acest entuziasm m-a făcut de două ori Președinte al României.”, a scris Băsescu pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here