Sala Sporturilor din Mioveni, un obiectiv mult așteptat de locuitorii orașului, prinde contur de la o lună la alta. Respectând normele de lucru care au fost impuse pe perioada pandemiei, pe șantierul de construcție al noii Săli de Sport din Mioveni lucrările au continuat în ritm normal, în echipamente de protecție, împărțiți în echipe de câte trei persoane.

La interior s-au finalizat lucrările de zidărie și tencuieli, iar în prezent se lucrează la instalația electrică, în timp ce în unele zone se finisează pereții din gips-carton.

Tot în această perioadă s-a finalizat structura centralei termice, iar la pista de bowling s-a finalizat structura de beton și au fost montate șarpanta metalică și tabla cutată.

Construcția are trei corpuri: Corpul A, în care sunt zona competițională și tribunele, va putea găzdui 2.500 de persoane, foaierul de la nivelul parterului, foaierul de la nivelul etajului, garderobe, vestiare, sală de forță, spaţii de recuperare (saună, bazin cu apă rece şi caldă, zonă de relaxare), cabinet medical, sala antidoping și spaţii complementare (comerţ, spaţii de protocol, alimentaţie publică și spaţii tehnice); Corpul B este la nivelul parterului şi va avea o sală de bowling, iar la etaj – un club; Corpul C va adăposti centrala termică și spații tehnice.

Amenajările exterioare vizează parcări, alei carosabile, spații verzi și împrejmuiri.

Termenul de finalizare al lucrării va fi toamna anului 2020.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI