Construirea pasajului din zona Podul Viilor din Piteşti a făcut ca traficul să devină o adevărată aventură pentru şoferi. Lipsa unei semnalizări adecvate şi gropile generează un haos de nedescris, mai ales dimineaţa şi seara, când traficul se aglomerează din cauza numărului mare de autoturisme care intră şi ies din Piteşti spre Ştefăneşti, Topoloveni sau Mioveni. Sătui de reproşurile venite din partea şoferilor, nici poliţiştii de la Rutieră nu prea mai stau prin zonă, deşi vina aparţine municipalităţii şi constructorului, care face ca lucrările să se deruleze cu viteza melcului. Ambuteiajele sunt şi ele la ordinea zilei, iar în orele de vârf nu poţi traversa zona în mai puţin de 40 de minute. Vestea proastă este că lucrările sunt abia la început, iar vestea şi mai proastă este că nimeni nu poate să spună când se va finaliza construirea pasajului rutier aerian menit tocmai să decongestioneze traficul în zonă.
Şi pentru că trăim în România, lucrările sunt îngreunate şi de unele probleme generate de o serie de reţele de alimentare cu energie electrică. Acestea nu figurau în planurile iniţiale şi au fost descoperite abia când s-au făcut săpăturile pentru organizarea de şantier.
Pentru ca acest tablou să fie complet, ar trebui ca Primăria Piteşti să intervină de urgenţă, iar şoferii care-şi petrec mai mult de o oră în blocajele rutiere din zona Podul Viilor să fie puşi să plătească şi un impozit pe teren, asta ca să le piară pofta de claxoane sau înjurături.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI