Reprezentanţii municipalităţii, în frute cu primarul Cornel Ionică, au făcut marţi o inspecţie a celor două şantiere de la Colegiul Brătianu şi noua Casa a Căsătoriilor, fosta Casă Coandă. Din fericire, acestea sunt în grafic, aproape de final.

“€Stimați pitesteni,
Am efectuat astăzi o analiza a stadiului de realizare a investițiilor care se derulează la Colegiul Național I.C. Brătianu și la imobilul Casa Căsatoriilor.
La Colegiul Național I.C.Bratianu lucrarile de reabilitare a imobilelor sunt in grafic, urmând a fi finalizate până la începerea anului școlar, astfel încât la întoarcerea din vacanta elevii si cadrele didactice din acest liceu vor avea condiții de excepție pentru desfasurarea activitatii.
Totodată, conducerea unității de învățământ a solicitat noi lucrări de investiții care vizează infrastructura liceului si care nu fac parte din proiectul aflat în derulare .
Pentru aceste solicitări analizam atât cadrul legal de implementare cat si sursele de finanțare a lucrărilor solicitate, a căror valoare estimată este semnificativă.
La imobilul Casa Călătoriilor lucrarile sunt de asemenea în grafic, urmând a se finaliza în luna august” a anunţat primarul Cornel Ionică.

Comments

comments