Odată cu sosirea primăverii, lucrările la noul spital din Mioveni vor putea fi mult mai vizibile, vremea permițând acum constructorilor să treacă la o nouă etapă a proiectului. După data de 15 aprilie, șantierul se va concentra asupra părții externe a construcției, urmând să fie executate lucrări de sistematizare pe verticală, la rețelele exterioare și platforme.

”Pe parcursul perioadei reci s-a continuat compartimentarea spațiilor interne, delimitarea secțiilor și a saloanelor. De asemenea s-au executat ample lucrări de montare a instalațiilor electrice, curenți slabi și curenți tari, a instalațiilor de ventilație, a instalațiilor termice și sanitare, a fost montat sistemul de transport al fluidelor medicale și s-au montat hidranții.

Vorbim de o serie de lucrări vaste care însumează aproape 160.000 metri liniari de cabluri pentru curenți tari, peste 100.000 metri de cabluri pentru curenți salbi (sisteme de telecomunicații, supraveghere, control), aproximativ 18.000 metri conducte de ventilație și 2.300 metri tubulatură termică, precum și tubulatură ventilație și climatizare pentru o suprafață de 9.700 metri pătrați”, precizează primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Comments

comments