1 autoturism, 18 căruţe, 23 de drujbe, 7800 euro şi 6.000 lei au fost ridicate de poliţişti în urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă. 34 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

 

Urmare a celor 37 de percheziţii efectuate astăzi, 19 noiembrie, pe raza judeţului Argeş, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor 1 autoturism, 18 căruţe, 23 de drujbe, 7800 euro şi 6.000 lei.
De asemenea, au fost identificaţi şi ridicaţi în vederea verificării provenienţei peste 700 m.c. material lemnos şi 125 m.c. de cherestea.

34 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri şi luarea măsurilor legale ce se impun.
Reamintim că, la data de 19 noiembrie, 115 poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung au efectuat 37 de percheziţii în judeţul Argeş, la sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori, furt de arbori, abuz în serviciu şi tăinuire.

Persoanele sunt bănuite că, în perioada anilor 2014 – 2015, ar fi tăiat ilegal şi sustras aproximativ 1.900 de metri cubi de material lemnos, cu ajutorul unor angajaţi din cadrul unui ocol silvic privat, iar ulterior ar fi transportat şi comercializat materialul lemnos la patru societăţi comerciale cu profil de activitate prelucrarea lemnului.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

                                                                   

Comments

comments