Lotul ISU Argeș, pe primul loc! Pompierii militari argeșeni au obţinut mai multe cupe şi medalii

Lotul reprezentativ al ISU Argeș a câștigat, la general, faza a III-a (zonală) a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență, organizată în perioada 27-29 iulie de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Teleorman.

La această etapă, pompierii militari profesioniști din cadrul a patru inspectorate pentru situații de urgență, din județele Teleorman, Argeș, Olt și Giurgiu s-au întrecut în desfășurarea a patru probe grele: „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ștafeta 4×100 metri” și „Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”.

Pompierii argeșeni au reușit să se claseze pe prima treaptă a podiumului, la general, dar și să obțină mai multe cupe și medalii la fiecare probă:
– La proba Scara de fereastră: locul I cu echipa, iar la individual: locul I – plt. Neculae Cătălin și locul III – sg. Maj. Baciu Albert;
– La proba Pista cu obstacole: locul II cu echipa, iar individuale: locul I – sg. Maj. Baciu Albert și locul II – plt. Neculae Cătălin;
– La proba Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă – locul I;
Componența lotului ISU Argeș este următoarea: sg. Maj. Baciu Albert, mm. Mirică Adrian, plt. Neculae Cătălin, sg.maj. Brăgărea Mihai, sg.maj. Samoilă Ionuț, plt. Roibu Daniel, plt. Suican Dan, sg. Maj. Ghiță Cosmin, sg. Maj. Rădooi Zamfir, sg. Maj. Popescu Cristian și plt. Maj. Petre Mircea.

Apreciem efortul colegilor noștri și suntem mândri că au demonstrat încă o dată valoarea pregătirii pompierilor militari argeșeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here