Extragerea bonurilor fiscale câstigătoare emise între 1 si 30 aprilie 2016 este programată duminică, 22 mai.

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 22 mai, va fi organizată prima etapă, care va consta din  extragerea bilelor care vor determina ziua si valoarea bonurilor câstigătoare. După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câstigătoare.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19:30. Extragerea este publică si va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Extragerea va avea două etape:
– etapa I: va fi extrasă bila pentru determinarea zilei bonurilor câstigătoare, cu numere de la 1 la 30;
– etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câstigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscală (ANAF) si al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Extragerea va fi realizată cu urnele si bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto. Comisia de supraveghere va fi formată din câte un reprezentant al MFP, al ANAF si al CNLR. Bilele si urnele vor fi verificate în prezenta comisiei înainte de tragere.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câstigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscală din structura ANAF.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI