Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiiilor contractuale, vacante de:

– asistent radiologie și imag. med. debutant cu P.L.: are capacitate deplină de exercițiu;
studii de specialitate – școală postliceală sanitară; fără vechime în specialitate.

– asistent radiologie și imag. med. debutant cu S: are capacitate deplină de exercițiu;
diplomă de licență în specialitate; fără vechime în specialitate.

– asistent radiologie și imagistică med. cu P.L.: are capacitate deplină de exercițiu;
studii de specialitate – școală postliceală sanitară; 6 luni vechime în specialitate.

– asistent radiologie și imag. med. principal cu P.L. (2 posturi): are capacitate deplină de exercițiu; studii de specialitate – școală postliceală sanitară; 5 ani vechime ca asistent medical; adeverință grad principal.
Mai multe detalii aici http://posturi.gov.ro/post/functii-contractuale-spitalul-judetean-de-urgenta-pitesti-judetul-arges/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, temporar vacante de asistent radiologie și imagistică medicală cu PL (2 posturi).

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: are capacitate deplină de exercițiu; studii de specialitate – școală postliceală sanitară; 6 luni vechime în specialitate.
Mai multe detalii aici http://posturi.gov.ro/post/asistent-radiologie-si-imagistica-med-cu-pl-2-posturi-spitalul-judetean-de-urgenta-pitesti-judetul-arges/

Comments

comments