Locuri de muncă! Se caută asistent medical și infirmier pentru o grădiniță din Argeș. Primăria comunei Ciofrângeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante – Compartiment asistență socială și comunitară-cabinet școlar (pentru grădinița cu program prelungit „Căsuța piticilor“), după cum urmează:
– asistent medical principal;
– infirmier debutant.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:
– asistent medical principal: studii sanitare absolvite cu diplomă: școală sanitară postliceală sau echivalentă; minimum 5 ani vechime ca asistent medical și examen promovat pentru obținerea gradului principal; să dețină certificat de membru O.A.M.M.G.A.M.R. pentru exercitarea profesiei de liberă practică medicală, avizată pentru anul în curs; vechime în domeniul studiilor absolvite – minimum 5 ani. Constituie avantaj: posesor permis auto și domiciliul în localitate.

– infirmier debutant: studii medii – minimum studii gimnaziale; vechime în muncă – minimum 1 an; vechime în specialitate – nu se cere. Constituie avantaj – domiciliul în localitate, de preferat femeie.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 07 octombrie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
– 21 octombrie 2019, ora 10:00: proba scrisă – la sediul instituției;
– 22 octombrie 2019, ora 14:00: proba interviu – la sediul grădiniței cu program prelungit.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Ciofrângeni, Judeţul Argeş, telefon 0248/747.155 sau 0786/151.238.

Comments

comments