Locuri de muncă în Pitești! Se caută educatoare puericultor și asistent medical

1,628 views

Locuri de muncă în Pitești! Se caută educatoare puericultor și asistent medical. Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a posturilor contractuale de execuție, vacante, din cadrul Centrului de îngrijire şi Educaţie Timpurie Creşe Piteşti, de:
– educator puericultor debutant – 11 posturi;
– asistent medical principal.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:
– educator puericultor debutant: studii superioare de scurtă durată absolvite cu diplomă/adeverinţă în profilul postului (ştiinţe ale educaţiei, ştiinţe sociale sau psihologie); absolvirea unui curs în domeniul psihopedagogie şi metodic specific,
dovedit prin foaie matricolă sau certificat de absolvire.
– asistent medical principal: studii postliceale sanitare absolvite cu diplomă în specialitatea asistent medical; examen de grad principal dovedit cu adeverinţă;
certificat de membru O.A.M.G.M.A.M.R. însoţit de avizul anual sau certificatul de membru şi adeverinţă pentru participarea la concurs.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 15 noiembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
– 21 noiembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti, din bd. I.C. Brătianu nr. 56, Piteşti, judeţul Argeş, telefon 0372/030.420, interior 106.

Comments

comments