Locuri de muncă în Argeș! Spitalele din Câmpulung angajează personal

775 views

Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de asistent medical generalist debutant. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor – post liceale/studii de scurtă durată superioare; vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului – nu se solicită.

Spitalul de Pneumoftiziologie organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de infirmieră. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor: generale/medii; vechime în activitate necesare ocupării postului: 6 luni; curs de infirmiere.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului de Pneumoftiziologie Câmpulung, str. Lascăr Catargiu nr. 38, Judeţul Argeş, telefon: 0248/510.150.

Spitalul Municipal Câmpulung organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de asistent medical debutant de radiologie în cadrul Laboratorului de radiologie şi imagistică medicală – 2 posturi. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de bacalaureat; certificat de absolvire sau adeverinţă de efectuare a unui curs de radiologie organizat de o instituţie acreditată; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: nu se solicită.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul administrativ al Spitalului Municipal Câmpulung din Câmpulung, str. Alexandru Voievod nr. 56, judeţul Argeş, telefon: 0248/510.100, interior 101, între orele 8.00-16.00.

Comments

comments