Locuri de muncă în Argeș! Se caută asistente medicale și îngrijitori

Locuri de muncă în Argeș! Se caută asistente medicale și îngrijitori.

Spitalul de Boli Cronice şi Geriatrie „Constantin Bălăceanu Stolnici“ din Ştefaneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical specialitatea radiologie (şcoală postliceală) în Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală. Mai multe detalii aici

Relaţii suplimentare se pot obţine la Spitalul de Boli Cronice şi Geriatrie „Constantin Bălăceanu Stolnici“, Ştefaneşti, str. Coasta Câmpului nr. 54, județul Argeș, telefon 0248/265499.

Primăria orașului Topoloveni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de asistent medical la Cabinetul Medical Şcolar de pe lângă Liceul Tehnologic Topoloveni. Mai multe detalii aici

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Orașului Topoloveni, Județul Argeș, din Calea București, nr.111, telefon: 0248/666.259, interior 25.

Direcţia de Asistenţă Socială Curtea de Argeş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical comunitar, în cadrul Compartimentului Asistenţă Medicală Comunitară. Mai multe detalii aici

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Curtea de Argeş, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 2B, telefon: 0248/708.923, e-mail spascurteadearges@yahoo.com.

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a posturilor contractuale de execuție, vacante, de:
– îngrijitor din cadrul Serviciului Financiar, Contabilitate, Achiziţii Publice, Informatică, Administrativ;
– îngrijitor din cadrul Adăpostului de Noapte Nord.

Mai multe detalii aici

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti, din bd. I.C. Brătianu nr. 56, Piteşti, judeţul Argeş, telefon 0372/030.420, interior 106.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here