Locotenenţii lui Miuţescu au pornit atacul împotriva celor care îl contestă

0
447

Locotenenţii lui Miuţescu au pornit atacul împotriva celor care îl contestă. În vreme ce PNL-ul se luptă la Bucureşti să dea jos guvernul Dăncilă, la Argeş, Miuţescu se zbate să scape de “moţiunea de cenzură” iniţiată de primari împotriva sa.

Metoda aleasă de liderul PNL Argeş pare însă să îngroaşe numărul celor care îl contestă, decât să îl scadă. Şi asta deoarece “locotenenţii” lui au pornit un atac violent la adresa celor care îi vor capul, iar asta îl îngroapă tot mai mult pe Miuţescu.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul din Corbi, Virgil Baciu, dezvăluie cum unul dintre locotenenţii lui Miuţescu – “unul Floricel” (n.red. – Florinel Popa, secretarul executiv al PNL Argeş!!!) – îi ameninţă pe toţi cei care sunt contra şefului liberalilor argeşeni.

Duminica trecută conducerea PNL Arges a convocat președinții organizațiilor locale de pe valea râului Doamnei in Domnesti și au fost certați ptr faptul ca eu am afișat bannere cu mine in mai multe localități in care eu îl susțin pe președintele klaus Iohannis la alegerile prezidențiale, iar aceștia ( președinții ) nu au reacționat și nu mi-au interzis sa afișez aceste bannere . Au rămas surprinși de atitudinea conducerii și chiar le-au răspuns acestora ca din punctul lor de vedere este un plus și ca ei sunt incantați de implicarea mea si in celelalte localități din zona . Ma asteptam la reacții de acest gen din partea concurenților electorali și nu din partea celor care se bat cu pumnul in piept ca fac campanie ptr prezidențiale ( cu câteva bannere in tot județul ) și cu 0 acțiuni .
La aceasta întâlnire sa discutat doar despre cine a semnat lista ptr venirea lui Rareș Bogdan și despre bannerele mele și nu despre cum stam cu campania electorală pe aceasta vale ( unul foarte înfocat in ai certa pe președinții de organizații cica era unul FLORICEL )
Concluzia este clară , aceștia MIMEAZĂ campania electorală și folosesc aceste deplasări ptr a încerca să-și salveze scaunele și pozițiile de conducere doar ptr beneficiile lor și a clicii de lângă aceștia . Rușine???” – a scris primarul din Corbi pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here