Liviu Gym, cea mai nouă şi modernă sală de sport din Piteşti, coordonată de multiplul campion naţional şi balcanic Liviu Astanei!

Noua locaţie a sălii de sport Liviu Gym vine în întâmpinarea clienţilor săi cu cele mai noi dotări şi cel mai modern spaţiu din Piteşti.

Sala Liviu Gym dispune de peste 50 de posturi individuale de lucru, aparat de bronzare de ultimă generaţie (solar vertical cu lămpi de ultrapresiune), cabinet de masaj, fotoliu de relaxare, benzi pentru vibromasaj anticelulitic, biciclete şi benzi de alergare, sac de box, saună, bar cu produse sportive.

Şi cel mai important este singura sală din Piteşti unde se oferă consiliere gratuită tuturor abonaţilor referitor la programe de slăbit, nutriţie alimentară sau dezvoltare musculară de către multiplul campion naţional şi balcanic, Liviu Astanei. Liviu Astanei este antrenor de fitness şi culturism de mai bine de 30 de ani. Timp de 12 ani a fost component al lotului naţional de culturism. Este multiplu campion naţional şi balcanic, participând la mai mult de 150 de concursuri naţionale şi internaţionale.

Se oferă consiliere gratuită tuturor abonaţilor referitor la programe de slăbit, nutriţie alimentară sau dezvoltare musculară de către antrenorul coordonator Liviu Astanei!

Vă aşteptăm cu drag în număr cât mai mare în noua noastră sală, unde avem cele mai bune condiţii, cu cel mai tare colectiv şi cei mai buni instructori care vă sunt la dispoziţie oricând!

GRATUIT

– Cafea şi alune
– Servicii de vibromasaj
– Saună
– Fotoliu de relaxare
– Consiliere nutriţională
– Supraveghere din partea unui instructor specializat la primele antrenamente
– Loc de joacă pentru copiii între 3 şi 6 ani supravegheat

Program:
Luni – Vineri: 07.00 – 23.00
Sâmbătă: 07.00 – 18.00
Duminică: 07.00 – 18.00

Adresă: Strada Smârdan, nr.1, Piteşti (parcarea Pieţei Smârdan)
Telefon: 0744.931.367
Site: www.liviugym.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here