Liderul PSD, Liviu Dragnea și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu au venit miercuri, 4 octombrie, în Argeș, mai exact la Mioveni. Cei doi au vizitat uzina Dacia, au discutat cu cei din conducerea fabricii, după care au susținut o conferință de presă.

Liviu Dragnea a declarat că în anii facultăţii a făcut practică în uzina din Mioveni și că este impresionat de nivelul ridicat de productivitate. De asemenea, liderul PSD a vorbit și despre autostrada Pitești – Sibiu, precizând că licitaţia pentru primul tronson al autostrăzii este deja organizată, urmând ca restul de patru tronsoane să fie licitate în noiembrie. ”Ministrul Transporturilor ne-a informat pe mine şi pe prim-ministrul că pe primul tronson, Piteşti-Curtea de Argeş, licitaţia a fost deja organizată, iar pe celelalte patru tronsoane urmează să se finalizeze docmunentaţia şi să se scoată la licitaţie, proiectare şi execuţie undeva prin noiembrie”, a spus Liviu Dragnea.

S-a discutat și despre licitarea tronsoanelor pentru drumul expres Craiova-Piteşti, Dragnea declarând: ”S-a discutat, de asemenea, despre un pod peste Argeş care este foarte necesar pentru fabrică şi pentru restul de centură ocolitoare a Piteştilor”.

Comments

comments