Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, şi Andrei Dolineaschi, secretarul general, vin azi la PSD Piteşti

0
240

Liviu Dragnea – coordonatorul politic al PSD şi Andrei Dolineaschi  – secretar genral al partidului, vin azi la Piteşti.

Cei doi vor participa la lucrările Comitetului Executiv Lărgit al PSD Argeș, care va avea loc în incinta Muzeului Județean.  După şedinţă, începând cu ora 18,00, cei doi vor susţine şi o conferință de presă.

Pentru Liviu Dragnea este cea de a doua vizită la Piteşti în mai puţin de două săptămâni, el fiind prezent şi sâmbătă, 27 iunie, la Comitetul Executiv Național al Organizației Femeilor Social Democrate care s-a desfăşurat la Hotel Ramada. Atunci, el a cerut ca alegerile pentru funcția de președinte al filialei Argeş a PSD să se desfășoare cât mai repede cu putință, dacă se poate chiar până la sfârșitul acestei lunii!

Vizita de azi şi participarea la şedinţa comitetului executiv pare a fi un impuls dat organizaţiei argeşene de a-şi clarifica poziţia şi a-şi regla problemele, dat fiind că PSD Argeş e în plină frământare după ce Constatin Nicolescu, Tudor Pendiuc şi Florin Tecău au fost obligaţi de împrejurări să renunţe, pe rând, la funcţia de preşedinte, primii doi după problemele cu justiţia iar Tecău după celebrul scandal sexual.

Deocamdată, interimarul la conducere e asigurat de senatorul de Mioveni Șerban Valeca, însă în perspectiva alegerilor de anul viitor, organizaţia are nevoie urgentă de un preşedinte ales.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here