Lidl recheamă de urgenţă un espressor vândut şi în magazinele din România. Prezintă pericol de electrocutare

Lidl recheamă de urgenţă un espressor vândut şi în magazinele din România. Prezintă pericol de electrocutare

Lidl România a emis o avertizare prin care cere clienților să nu mai utilizeze espressorul „SEMS 1100 A1“ al mărcii „Silvercrest“ deoarece există riscul de electrocutare. Espressorul, comercializat și în magazinele din România, poate fi acum returnat, iar contravaloarea sa va fi rambursată clienților.

”€Societatea Kompernaß Handelsgesellschaft GmbH recheamă preventiv produsul „Espresor SEMS 1100 A1“ marca „Silvercrest“ cu nr. internațional de articol (IAN) 313486 (a se vedea plăcuța de identificare din partea de jos a produsului), din motive ce țin de siguranța consumatorului. Din cauza unei erori de producție, la utilizarea aparatelor cu numărul de articol menționat mai sus poate exista un pericol de electrocutare”  transmite Lidl România.

În consecință, celor care au cumpărat espressorul li se cere să nu-l mai folosească. ”Articolul respectiv s-a vândut la Lidl România în perioada 17.06.2019 – 28.07.2019. Articolul se poate returna în toate filialele Lidl. Contravaloarea acestuia se rambursează chiar și fără prezentarea bonului fiscal (… ) Alte articole ale mărcii „Silvercrest“ în special alte articole ale societății Kompernaß Handelsgesellschaft GmbH nu fac obiectul rechemării” precizează Lidl România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here