Lidl majorează salariile angajaților din România. Cel mai mic venit brut va fi de 3.500 de lei

De la 1 martie 2019, cel mai mic venit brut oferit de Lidl va avea o medie lunară de 3.500 lei, adică 2.180 de lei net. Retailer-ul continuă să se concentreze pe îmbunătățirea sistemului de compensații și beneficii, toți angajații având în anul 2019 o creștere a venitului.

Potrivit reprezentanților LIDL, din luna martie a acestui an, niciun angajat Lidl România nu va realiza un venit lunar mediu mai mic de 3.500 de lei brut (2.180 de lei net), sumă ce include salariul și tichete de masă, bonusuri anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de bonusuri. La acesta se adaugă și alte sporuri în funcție de specificul activității.

În plus, Lidl are o politică de salarizare în trepte, salariul crescând anual, în primii ani de activitate în companie. Dacă până în anul fiscal 2018, măririle salariale bazate pe vechime aveau loc garantat în primii 3 ani de la angajare, Lidl introduce o nouă grilă pentru toți lucrătorii din magazine și depozite. Astfel, începând cu 2019, creșterile salariale ale acestor categorii sunt garantate în primii 4 ani de la angajare

În Argeș, avem șase magazine Lidl, trei în Pitești și câte unul în Mioveni, Curtea de Argeș și Topoloveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.