Liderul PSD Argeș îl ia la mișto pe premierul Orban: Oglindă, oglinjoară, nu-i așa că sunt cel care a inventat autostrăzile în țară?

Luni, 11 mai, a fost semnat la Prefectura Argeș contractul pentru tronsonul 5 Pitești-Curtea de Argeș al Autostrăzii Sibiu-Pitești. La eveniment au participat premierul Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, directorul Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi, Mariana Ioniță și mai mulți reprezentanți ai PNL. Doar membri PNL, cu alte cuvinte! Pe lângă primarii din județ care își strigă nemulțumirea că nu au fost invitați la eveniment, și președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, îl ironizează pe premierul Orban, declarând că își arogă pe persoană fizică semnarea contractului pentru tronsonul 5 al Autostrăzii Sibiu-Pitești.

Cu penele altuia te poți împodobi, dar nu poți zbura! Acest lucru nu prea îl știu oamenii, îl știu păsările! – Lucian Blaga. Domnul prim-ministru se comportă de parcă într-o viață anterioară ar fi fost o sursă de inspirație pentru Frații Grimm: ”Oglindă, oglinjoară, nu-i așa că sunt cel care a inventat autostrăzile în țară?”. Munca unor oameni este trecută la și alții! Este o constantă a domnilor care conduc așa cum conduc România: ”Dăm la o parte totul! Am venit noi!”. Asta arată simplitatea acestei guvernări”. Au grijă să scoată în față tot timpul ce n-au făcut cei dinaintea dânșilor, dar nu pomenesc de eforturile făcute în această perioadă! Referitor la schimbările managerilor de spitale, criteriile care au stat la bază sunt doar politice”, declară președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here