Lider PSD Argeş: Trebuia să-i dăm ceva şi lui Pendiuc. Gutău de la Vâlcea ne-a dat o lecţie

Fostul primar al municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, este noul consilier personal al primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.

„Este un om cu experienţă, care a fost timp de 24 de ani primar. A făcut foarte multe, a condus un municipiu mare, iar eu sunt un om care învaţă tot timpul şi am nevoie de o astfel de persoană de la care am de învăţat foarte multe. Este un om foarte valoros”, a declarat Mircia Gutău.

Ei bine, primarul din Râmnicu Vâlcea, conform declaraţiei sale, nu i-a întins o mână lui Tudor Pendiuc, ci vrea să se folosescă de experienţa acestuia.

Conform unor surse din PSD Argeş, plecarea lui Pendiuc la Vâlcea nu a bucurat pe toată lumea, ba dimpotrivă. Cei mai mulţi cred că trebuia să i se întindă o mână.

“Primarul din Vâlcea ne-a dat o lecţie. Lăsând problemele sale cu Justiţia care îl privesc personal, cred că trebuia să-i găsim şi lui Pendiuc un loc pe undeva. Dacă nu au făcut-o cei de la ALDE, pe listele cărora a candidat la parlamentare şi le-a adus voturi, trebuia să o facem noi. Merita după atâţia ani în PSD Argeş, perioadă în care toţi ne lăudam cu el la fiecare alegeri şi, sincer vorbind, mulţi sunt azi mari datorită lui Pendiuc”, ne-a declarat un lider din PSD Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.