De astăzi este oficial: Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu Mioveni, în urma scrierii de proiect, a obținut și semnat acordul de grant în valoare de 100.000 euro, ce se va derula pe următorii patru ani școlari.

Proiectul ROSE este un proiect finanţat prin acordul de împrumut (Proiectul pentru învățământ secundar) dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, semnat la Washington la 17 aprilie 2015, a fost aprobat prin Legea nr. 234/08.10.2015 de ratificare, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 757/2015.

Proiectul este structurat în trei componente, primele două fiind concepute pentru a aborda aspecte de natură academică şi socială care conduc la performanţa scăzută a elevilor în învăţământul secundar superior, precum şi în primii ani din învăţământul terţiar. A treia componentă include atât managementul de proiect, monitorizarea şi evaluarea impactului acestuia, cât și activitatea de evaluare a intervenţiilor existente, care abordează constrângerile financiare ale elevilor din învăţământul secundar superior provenind din grupuri dezavantajate.

Componenta 1 Intervenţii la nivelul liceelor și intervenții sistemice.
Componenta 2 Intervenții la nivelul universităților din sistemul public de învățământ
Componenta 3 Management de proiect, monitorizare și evaluare.

Comments

comments