Dacă te preocupă viitoarea ta profesie, optează pentru învățământul dual susținut de Dacia! Uzina Dacia susține învățământul profesional și se implică în dezvoltarea viitoarelor generații de specialiști. Pentru absolvenții de clasa a VIII-a care se gândesc la viitor și care sunt pasionați de domeniul tehnic, Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni a creat clasele de învățământ dual, în parteneriat cu Uzina Dacia. La absolvirea școlii profesionale ai șansa unei slujbe durabile și bine plătite, într-o companie de succes.

Liceul Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni
Calificări disponibile:
Tehnician roboți industriali
Sudor
Mecanic echipamente hidraulice si pneumatice
Electromecanic mașini și instalații
Perioada de înscriere: 29 iunie – 3 iulie/6 iulie (în cadrul școlilor)

BENEFICII
-Bursă lunară – 400 lei
-5 burse suplimentare pentru rezultate bune la învățătură – 200 lei
-Examinări de medicină a muncii și analize medicale obligatorii în vederea efectuării stagiului de pregătire practică (în funcție de domeniul de activitate)
-Asigurare de răspundere civilă în cazul unor eventuale accidente, daune sau vătămări corporale generate în timpul practicii
-Echipament de lucru
-Echipament de protecție
-Transport la și de la locul de practică
-Asigurarea unei mese/zi la locul de practică
-Rechizite necesare pe perioada practicii

Uzina Dacia a susținut formarea profesională pe plan local încă din 2014, iar din 2018 devine prima companie din județul Argeș care încheie parteneriate pentru susținerea învățământului profesional DUAL.

Învățământul dual este o formă a învățământului profesional și se organizează după finalizarea clasei a VIII-a. Timp de 3 ani, elevii își urmează pasiunile tehnice alături de specialiștii din uzinele Dacia, unde învață o meserie și intră în contact cu domeniul industrial. La absolvirea studiilor, elevii obțin un certificat de calificare de nivel 3 și posibilitatea de a fi angajați. De asemenea, pot opta pentru continuarea studiilor în învățământul liceal (din clasa a XI-a).

Comments

comments