Liberalii argeşeni au sărbătorit Înălţarea Domnului şi Ziua Eroilor

0
551

O delegație a PNL Argeş, condusă de deputatul Dănuţ Bica, a participat astăzi la evenimentele organizate în cinstea eroilor căzuți, de-a lungul timpului pe câmpurile de luptă, pentru credință, libertate, dreptate, pentru apărarea țării și întregirea neamului. În semn de recunoștință pentru sacrificiul eroilor noștri, și la Pitești au avut loc ceremonii militare și religioase, au fost depuse coroane și jerbe de flori la Cimitirul Eroilor.

Ziua Eroilor este sărbătoarea națională a poporului român, celebrată în fiecare an, de Ziua Înălțării Domnului, sărbătoare creștină care marchează înălțarea la cer a lui Iisus Hristos, la 40 de zile după Înviere.Decizia aparține  Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, prin Hotărârea adoptată la data de  4 mai 1920, decizie consfințită ulterior prin Hotărârile sinodale din 1999 și din 2001, prin care această zi a fost proclamată sărbătoare națională bisericească.

Să ne ajute Dumnezeu, ca acum, în ceas de mare sărbătoare să privim mai mult și mai profund către noi înșine, să fim mai buni, mai înțelepți și mai toleranți!

HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here