Lecție la înălțime. Doi profesori vor preda în direct de la Vârful OMU, din Bucegi. Vezi PROMO

O lecție unică! Urcăm și mutăm munții în clasele elevilor din România! Cea mai dificilă misiune a echipei „Educație la Înălțime”, care trebuie să transporte echipamentele de transmisie și de filmare la peste 2500 de metri altitudine. O lecție realizată cu ajutorul sistemului de internet prin satelit de internet prin satelit dezvoltat de Elon Musk.

Doi tineri profesori, Sofia Gașpar și Costin Enache urcă pe culmile Bucegilor pentru o lecție specială de la stația meteorologică Omu, așezarea umană locuită permanent aflată la cea mai mare altitudine din România.

Lecția va cuprinde zboruri cu drona deasupra culmilor Bucegilor, invitați speciali și concursul cu premii constând în cărți de la editura Litera, premii în valoare de 2400 de lei. Tema principală a lecției vizează obiectivul de dezvoltare durabila ODD 13 – Acțiune climatică.

În cadrul lecției – care va fi transmisă pe canalul YouTube și pe pagina Facebook Educație la Înălțime – elevii din trei școli din țară vor intra pe Zoom în dialog cu profesorii de pe teren și cu invitatul lor. De asemenea acolo sunt postate toate materialele, promourile şi filmele ce ţin de proiect. De asemenea proiectul are un site dedicat, educatielainaltime.ro, unde profesorii își pot înscrie școala și pot afla detalii despre cum să se conecteze la lecții.

”Educație la Înălțime” este un proiect inovator al Asociației Însemne realizat în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului României și cu sprijinul Ministerului Educației. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.