Laurenţiu Baranga, cercetat pentru că şi-a falsificat diploma de BAC, a “absolvit” două cursuri şi la Universitatea din Piteşti. Laurențiu Baranga, fostul șef al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, acuzat că şi-a obţinut diploma de bacalaureat la vârsta de 32 de ani, şi atunci prin fals, a fost colecţionar de diplome, certificate şi calificări.

Printre numeroasele cursuri “absolvite” pe care acesta şi le-a trecut în CV se numără şi două postuniversitare în Psihopedagogie, urmate la Universitatea din Piteşti, în anii 2010 şi 2011, în vremea în care rector era Gheorghe Barbu.

Laurențiu Baranga, șeful Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, și-a luat diploma de bacalaureat la vârsta de 32 de ani. Anchetatorii spun că, de fapt, el și-ar fi falsificat această diplomă, motiv pentru care acum este cercetat pentru fals, uz de fals şi înşelăciune.

Astfel, el figurează ca absolvent al Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida din București, în 1999 şi, în acelaşi an şi-ar fi luat şi diploma de BAC. După nouă ani a absolvit Facultatea de Management la Universitatea Ecologică, iar în 2011 a obținut titlul de doctor în management la Universitatea Valahia.

Din 2012 este conferențiar universitar la Facultatea de Științe și Inginerie din Alexandria.

Din 2016 este membru ARACIS, având atribuții în evaluarea programelor de studii și a instituțiilor de învățământ superior.

Vezi CV-ul lui Laurențiu Baranga AICI

El a fost numit președinte al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor în septembrie 2020.

În ultimii 11 ani, Laurențiu Baranga a ocupat mai multe funcţii în Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS) şi se prezenta ca director adjunct deşi s-a dovedit că nici acest lucru nu este adevărat.

Comments

comments