La Ştefăneşti… ca în vestul sălbatic! Consiliera primăriţei a sărit să bată un angajat ADP şi s-a ales cu plângere penală. Purtare abuzivă şi lovire, acestea sunt acuzaţiile din plângerea penală cu care s-a ales Luiza Dobrescu, consiliera primăriţei de la Ştefăneşti. Cel care o acuză că a sărit la bătaie şi l-a zgâriat cu unghiile pe faţă este Nicolae Nenu, angajat al ADP, care a ataşat şi un certificat medico-legal prin care dovedeşte că nu minte.

Conflictul dintre cei doi a avut loc vineri, când Luiza Dobrescu a fost la sediul ADP să verifice activitatea din serviciu. Pentru că nu a găsit angajaţii în curte, aceştia fiind plecaţi pe teren, a considerat că sunt plecaţi să facă diverse “servicii” unora cu funcţii prin oraş. Când Nicolae Nenu a contrazis-o, aceasta a început să dea în el!

Din câte se pare, Luiza Dobrescu s-a simţit îndreptăţită să facă ordine la ADP după ce primăriţa Jenica Dumitru a semnat, pe 15 aprilie, o decizie prin care îi delega competenţele viceprimarului Mihalcea, ieşit la pensie. Numai că, potrivit legii, acest lucru este ilegal, dat fiind că un consilier este doar un consilier, adică cel mult îi poate da sfaturi primarului, nicidecum să exercite atribuţiile viceprimarului. Un subiect asupra căruia ar trebui să se aplece Instituţia Prefectului, care este obligată să verifice legalitatea deciziilor luate de autorităţile publice locale.

Comments

comments