La sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 12

La sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 12, datele de plecare fiind 9, 10, 11,12 şi 13 august.

Au fost alocate automat bilete de tratament pe baza cererilor inregistrate, in urmatoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Sangeorz, Saturn, Sinaia, Slanic Prahova, Sovata, Tg. Ocna, Techirghiol si Vatra Dornei.
Au ramas bilete nealocate, nefiind solicitari din partea pensionarilor in statiunile: Bala, Lacu Sarat, 1 Mai, Moneasa, Ocna Sugatag, Pucioasa, Targu Ocna.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 25 iulie – 01 august, conform planificarii care va fi anuntata telefonic fiecarui beneficiar.
Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
În cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iulie 2016 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.
Mai multe detalii pe site-ul institutiei – www.cjparges.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here