La Pitești, Dragobetele… a îndulcit fetele. Primarul Cristian Gentea și administratorul public Luc Tudor au dăruit ghiocei și ciocolată. 24 februarie, Ziua Dragostei la români, a fost sărbătorită în cel mai frumos mod cu putință la Pitești. Chiar dacă pandemia a impus restricții, și îmbrățisările nu sunt permise, doamnele și domnișoarele care au trecut azi prin fața Bibliotecii Județene au simțit respectul și aprecierea actualei administrații locale a orașului, primind ghiocei și bomboane de ciocolată de la primarul Cristian Gentea. Alături de acesta s-a aflat și city-managerul Piteștiului, Luc Tudor.

Cu ocazia Dragobetelui, sărbătoarea care celebrează primii fiori ai iubirii, municipalitatea a organizat și un spectacol în aer liber, oferit de muzicienii Filarmonicii Pitești și de cursanții Centrului Cultural și Școlii Populare de Arte și Meserii, pentru toți cei care au dorit să își creeze noi amintiri frumoase alături de partener.

Cei care și-au găsit jumătatea au putut să imortalizeze momentele zile prin fotografii în cadrul romantic creat de către leagănul și de arcada împodobite cu flori sau în fața panoului în formă de inimă, amplasate în zona amenajată pentru acest eveniment.

De asemenea, au posibilitatea să păstreze, ca amintire, diplomele realizate cu acest prilej: „Diplomă de apreciere”, pentru cei a căror dragoste este deja oficializată, precum și o diplomă ce atestă dorința de a încheia un astfel de angajament, „Căsătorie pentru o zi”.

Comments

comments